П'ятниця, 29.03.2024, 09:08 | Вітаю Вас Заглянувший
Головна » 2009 » Квітень » 16 » «Перемога студентів РТФ»
«Перемога студентів РТФ»
10:37

Фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Радіоелектронні апарати» пройшов у Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ) з 2 по 4 березня 2009 р.
    У ньому взяли участь 47 представників 16 ВНЗ, у тому числі і студенти кафедри радіоконструювання і виробництва радіоапаратури (КіВРА) (зав. каф. проф. Ю.Ф.Зіньковський) РТФ А.О.Туровський, Є.В.Бешта А.А.Новосад, П.О.Гордієвич. До олімпіади нашу команду готували доц. В.А.Біденко і ст. викладач В.Д.Капелюшний.

    У зв’язку із значною кількістю учасників оргкомітет олімпіади створив дві секції – за напрямом підготовки бакалаврів «Радіоелектронні апарати» і за найпопулярнішою спеціальністю напряму «Виробництво радіоелектронних засобів».

    Завдання, що пропонувались учасникам олімпіади, стосувались сучасних тенденцій розвитку радіоелектронної техніки та радіоапаратобудування і давали можливість студентам продемонструвати свою теоретичну підготовку та практичні навички застосування теоретичних знань. Тематика завдань була досить різноманітна: схемотехнічні розрахунки, аналіз елементів конструкції та технологій виготовлення РЕЗ; програмування, математичне моделювання, настроювання антенних систем. Організатори забезпечили учасників комп’ютерами та спеціалізованими програмами, необхідними для розв’язання задач.

    Після виконання конкурсних завдань бажаючі ознайомилися з м. Харковом. Наступного дня учасники змогли побачити свої перевірені роботи та отримати роз’яснення стосовно розв’язків конкурсних задач. Після цього було надано можливість оглянути лабораторії кафедри технологій та автоматизації виробництва радіоапаратури ХНУРЕ, ознайомитись з науковою та навчально-методичною роботою кафедри.

    На офіційному оголошенні результатів відбулося нагородження переможців олімпіади та тих студентів, які показали високий рівень знань у певних галузях.

    Так, переможцем у секції «Виробництво РЕЗ» став наш студент П.О.Гордієвич. Є.В.Бешта отримав грамоту першого ступеня за кращі знання технології радіоапаратобудування. А.А.Новосад посів призове місце у секції «Радіоелектронні апарати».

    Олімпіада дала можливість не лише перевірити свої знання, а й налагодити дружні стосунки зі студентами з інших міст.


За інформацією газети "Київський політехнік"
Переглядів: 1207 | Додав: Krus | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Розділи новин
Новини студради КПІ [5]
Новини студради РТФ [36]
Новини вченої ради РТФ [4]
Деканат РТФ [5]
Життя факультету [20]
Новини профспілкового комітету [2]
Форма входу
Календар новин
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Пошук
Друзі сайту
КПИ, РТФ. Группа РТ-91 (Р-204). Выпуск 1985 г.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Міні-чат