П'ятниця, 29.03.2024, 09:42 | Вітаю Вас Заглянувший
Головна » 2011 » Січень » 9 » Рік 2010, яким він був для РТФ.
Рік 2010, яким він був для РТФ.
16:42

Стало уже доброю традицією підводити лінію року, що закінчився. Тому Студентська рада РТФ на початку 2011 року підводить підсумки року, що минув. Довго думав як би краще охарактеризувати минулий рік для студентства РТФ і в голову приходить одне «Рік падінь та злетів».
Якщо у 2009 році у своїй діяльності Студентська рада факультету закладала фундамент, то у 2010 цей фундамент уже був міцним як ніколи. Саме взаємодопомога та єдність студентів РТФ, вміння дивитися на події критично, не мовчати про свої проблеми постійно була, є і буде унікальним ідентифікатором, що вирізняє нас з поміж інших. В 2010 році ми робили все аби дійсно виправдати вашу довіру і саме це дало змогу бачити вам нашу роботу протягом року.
- Як завжди очікуваною була Міс РТФ і тут ми зустрілися вперше з проблемою «Де проводити Міс, якщо «Інтонація» закрита?». І саме тоді наш факультет першим в КПІ почав проводити вечірки у клубі «Форсаж» . Сам захід, як завжди, був феєричним та інтригуючим. В результаті Міс РТФ 2010 стала Мазур Світлана. Потім слідувала підготовка до Королеви КПІ 2010, де наша студентка гідно представила факультет, а відеоролик з її участю просто «порвав» зал.

- Вперше за кілька десятиліть оновилися стенди на 4-тому поверсі і паралельно з тим вони стали наповнюватися інформацією. Нарешті почала дотримуватись культура надання інформації і оголошення можна побачити на дошці оголошень, а не бігати в їх пошуку по всьому корпусу. З презентаційним стендом розробленим Студентською радою перед корпусом факультет знову ж таки виділився не маючи аналогів в КПІ.
- Призові місця були здобуті студентами факультету на фахових олімпіадах у Вінниці та Харкові, а за сприяння Студентської ради вийшов збірник тезисів весняної наукової конференції студентів та аспірантів РТФ.
- З гордістю можна говорити про спортивні досягнення студентів факультету, а за рік їх теж було не мало. Чого варті були тільки ІІІ-тє місце в чемпіонаті КПІ з футболу, ІІ-ге місце в КПІ з настільного тенісу, кілька років поспіль І-ше місце в перетягуванні каната, ряд призових місць в весняній “Естафеті здоров’я” перші місця в пауерліфтингу під кінець року. Крім того студенти факультету брали участь в міжнародних змаганнях студентських богатирів і там гучно «говорили» РТФ.

Доброю традицією вже став весняний та осінній чемпіонат РТФ з міні футболу, перехідний кубок якого наразі у команди «Young boys».
- Чого Студентська рада не робила – це День факультету, і на це було теж чимало причин. Результат коментарів не потребує, тому такий день факультету був більше падінням чим злетом.
- Початок нового начального року дав ще більше енергії та бажання грандіозних проетів. Ми радо зустріли перший курс закріпивши за ними студентських кураторів. Дуже приємно те,що рік за роком студентське кураторство на факультеті набирає дедалі більшої значущості і вже зараз приносить результати. Прикладом цього є перше місце в КПІ групи РА-01 в конкурсі студентських відеовізитівок.

- Починаючи з вересня 2010 року ми почали стабільно дарувати студентам вечірки в кращих нічних клубах Києва, а це «The First party», «Svetofor party», «Mask parade». Синонімом вечірки РТФ стало слово «круто». Окремої уваги потребує «Містер РТФ». Як завжди інноваційний підхід, динамічність зробили захід над популярним. Радує кількість студентів бажаючих приймати участь в такого роду заходах. Цього року кращого оберали серед 16-ти студентів. Ним став Пономаренко Кирило студент другого курсу.

- З гордістю варто сказати про запущений нами інформ-ресурс StudCompany (studrada.vkontakte.ru), що за останній час став надійним джерелом інформації для кожного студента КПІ.
- Осінній період на факультеті відзначився баталіями за право керівництва в студентських організаціях факультету. І про це теж можна сказати з гордістю, адже нарешті ми перестали ділити студентів на прихильників Студради чи то Профкому. Доволі неочікуваними стали результати конференції Студентської ради факультету в результаті якої майже одноголосно головою Студентської ради став Баланчук Ігор студент групи РП-71. Та невдовзі, як виявилось, в цій неочікуваності була необхідність. Потім слідувала доволі гучна конференція Студентської ради гуртожитку №15, на якій з переагою в 100 голосів переміг Киричок Олександр група РП-61.

А одразу ж після неї відбулась довгоочікувана конференція профбюро РТФ, де роботу минулого профбюро було визнано незадовільною і новообраним головою Профбюро факультету став Барабошко Олександр група РВ-72, після чого і всім стала зрозумілим неочікуваність на конференції Студради факультету.

- Слід зазначити, що одразу після цих подій був і наведений лад з вчасним отриманим проїзних, а з початку року були задоволені всі потреби студентів в матеріальній допомозі, а це 41 студент, що аж ніяк не може зрівнятися з минулим періодом.
- Вперше за кілька років було відновлено роботу гардеробу, незважаючи на масу різних моментів.
- Відчутний прогрес в роботі Студентської ради гуртожитку, обіцяна програма не стала, як це буває, «словами на вітер» , а дійсно почала виконуватись. По гуртожитку були встановлені дзеркала в санвузлах, запрацював безкоштовний WI-FI в робочій кімнаті, почав оновлюватись функціонал спортивного залу, в новорічні свята вхід в гуртожиток перетворився на дійсно святковий. Тісно співпрацюючи студентськими організаціями був проведений черговий вже традиційний чемпіонат з настільного тенісу, приємним нововведенням став чемпіонат гуртожитку з армреслінгу та покеру. Збільшений штат ДНД дав можливість студентам факультету додатково заробляти кошти не зважаючи навчанню. В той же час приємною традицією стала відсутність спілкування зі службою безпеки.
- Вхід в 17-ий корпус в новорічні свята став надчарівним і це все теж зусиллями наших студентів.
- Спільно зі Студентською радою гуртожитку була проведена акція , що привернула увагу більше 2 тис. студентів КПІ «КПІ! Об'єднаймо свої серця заради дітей!!! Аукціон прогулянок» , результатом якої стали приємні зустрічі КПІ-шників, та зібрані близько 12 тисяч грн., що були передані у формі подарунків дитячому будинку поблизу КПІ.

Протягом всього року ми дотримувались принципу «Якщо щось робити, то якісно». І дійсно 2010 був роком багатьох якісних проектів. Протягом 2010 слово РТФ постійно гриміло в рамках КПІ, ми стали ще сильніші, ще згуртованіші, ще більш незалежність. Але … були і свої але в цьому році. Для 21 студента РТФ та 3-ох студенток факультету лінгвістики «в придачу» цей рік закінчився на мінорній ноті. Результатом стала ситуація що відбулась в гуртожитку з 5-го на 6-те грудня. Ось власне лист міліції по ній http://goo.gl/uDNDU. Результат 3 відрахованих студенти РТФ і 21 студент під загрозою лишитись без проживання у гуртожитку. Шкода що зацікавленість людей «розправитись» з такою активністю РТФ та власні амбіції дозволяють просто переступати через студентів роблячи їх інструментами «гри». Після таких дій зникає будь-яке бажання щось робити. Але ми РТФ і саме тому ми незламні. Тому сили і натхнення вам у новому році. І хай для вас слово РТФ буде не тільки назвою факультету, а тією ідентифікацією єдності, незламності, бажанням діяти та ламати стереотипи.
Категорія: Життя факультету | Переглядів: 1835 | Додав: Krus | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 2
09.02.2011
2. ---- () [Матеріал]
Baraboshko rules!

09.01.2011
1. Nikol () [Матеріал]
Да, у моих друзей на других факах токового нет, приятно онако))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Розділи новин
Новини студради КПІ [5]
Новини студради РТФ [36]
Новини вченої ради РТФ [4]
Деканат РТФ [5]
Життя факультету [20]
Новини профспілкового комітету [2]
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
КПИ, РТФ. Группа РТ-91 (Р-204). Выпуск 1985 г.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Міні-чат