Четвер, 28.03.2024, 19:48 | Вітаю Вас Заглянувший
Головна » 2010 » Січень » 24 » Новий начальник ДНД, нове відношення до роботи, новий рівень співпраці з СБ.
Новий начальник ДНД, нове відношення до роботи, новий рівень співпраці з СБ.
15:18

20 січня у гуртожитку було обрано нового начальника ДНД. На зміну Караханьяну Андрію, який до того займав цю посаду прийшов Киричок Олександр (РБ-61). Сашко з першого дня відповідально приступив до роботи, структурував та відібрав оновлений персонал. Не для кого не є секретом, що свавілля СБ переходить за будь-які рамки.Згідно положення ПРО СЛУЖБУ БЕЗПЕКИ НТУУ ”КПІ”, дана служба була створена з метою участі в охороні громадського порядку на території університету, проведення профілактичної і виховної роботи серед студентів та викладачів університету. А головним її завданням являється:

надання допомоги адміністрації університету та органам внутрішніх справ у забезпеченні громадського порядку і громадської безпеки, запобігання адміністративним проступкам та злочинам в корпусах, гуртожитках та на території університету;

інформація органів та підрозділів внутрішніх справ про вчинені або, ті що готуються, злочини, місця зосередження злочинних угруповань на території університету;

сприяння органам внутрішніх справ у виявленні та розкритті злочинів, розшуку осіб, які їх вчинили, захисті інтересів держави, університету, співробітників та студентів університету від злочинних посягань.
Якщо співставити завдання служби безпеки та дії, які вони виконують, то тут висновок лише один - в наших гуртожитках дійсно проживають злочинці, яких постійно потрібно контролювати та щоденні перевірки єдиний варіант боротьби з цим.
Напевно проблема полягає в тому, що ми мовчимо, чим самим сприяємо розвитку СБ не як організації що має дійсно захищати студентів від посягань сторонніми особами, контролювати територію університету, де вночі в тебе можуть вкрасти телефон, напасти на беззахисну студентку, а організації що ходить по гуртожитках прислухаючись до найменшого шуму, прискіплюючись до найменших правопорушень.
І напевно цьому потрібно покласти край. Звичайно найважче почати, а ще важче це робити коли на вас тиснуть. Киричок Олександ заявив що цього тиску не боїться і за підтримки органів студентського саморядування ми розпочинаємо боротьбу за наші інтереси. Ми не за те щоб розводити повну анархію в гутожитках, ми за свідомих студентів. Контролювати порядок в гуртожитках можна самостійно за допомогою підрозділів ДНД, а СБ це на випадок крайностей.
Доречі в суботу (23 січня) СБ, наші ДНД-шники не пустили в гуртожиток, пояснивши правомірність своїх дій.
Звертаємось беспосередньо до вас, не залишайтеся осторонь цієї проблеми!
Наводжу максимум наявних нормативних положень, що наявні на даний момент. Наша сила - не тільки наші права, а й їх знання!
Нормативні положення стосовно СБ та міліції

Найсвіжіші новини про СБ(найактуальніше для тих хто живе в гуртожитку smile ви зможете отримувати добавившись в ICQ 551-901-168 - радим добавлятись)))

Категорія: Життя факультету | Переглядів: 2683 | Додав: Krus | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 181 2 »
09.02.2010
18. Flash () [Матеріал]
То, что студенты пьют и курят все знают, но есть те кто никому не мешает, а есть те кто хочет гулять так, что у соседи негодуют.
1. Брать с них деньги идиотизм. т.к не решает проблему => СБ только в крайних случаях как помощь ДНД.

2. Причины по которым они пьют и курят сидят у них в психике, поэтому проблема решается если каждый займется её изменением, что практически невероятно или при значительных вкладах в СМИ и кино лет так через 20 будет снижение употребления вредных веществ(но вам это скорее не дадут это сделать даже если есть деньги). Значит проблему не возможно решить быстро. Отсюда вижу один вариант.

ДНД люди которые должны уметь улаживать конфликты т.е сделать жизнь в общаге приемлемой для всех (компромиссы).

Студенты тоже должны осознать всю ответственность своих действий, когда они что-то делают, т.к пройдёт лет эдак 5-7, а потом инвалид, а всё потому, что злоупотреблял.

В результате каждый сам должен принять решение с полной ответственностью, что ему делать, а ДНД должно уметь сделать так, чтобы был приемлемый порядок.


28.01.2010
17. Граммар Наци () [Матеріал]
"когда тo" ==> "когда-то"
http://www.antigreen.org/bioreactor/

28.01.2010
16. Понос () [Матеріал]
Граммар Наци : "когдата - когда та "
Взагалі то правильно - когда тО - сідай, два!! ))))
А ботан - давай заліковку )))))

28.01.2010
15. ботан () [Матеріал]
просто задело сильно вот и писал не задумываясь

28.01.2010
14. Граммар Наци () [Матеріал]
учется - учится
счетаю - считаю
навернека - наверняка
потереные - потерянные
куриш - куришь
когдата - когда та
хотябы - хотя бы
вымагали - вымогали

Сідай, два.


28.01.2010
13. ботан () [Матеріал]
Ksu ты блондинко?
Задумайся! хотя может тебе и не поможет ты же блондинко))
я обычный жилец РТФ-15, который учется на стипендию, мало пью и ложусь всегда во время...

"Уявіть ситуацію, особливо студенти РТФ: ну гульбенить кімната, сусідам не подобається, вони адекватно попросили тихше - не дойшло, викликали СБ, вони прийши і виходить вже конфлікт між студентами, що не є позитивним"

я счетаю это очень глупо вызывать на соседей СБ, ведь сегодня ты их вызываешь а завтра приходишь за хлебом, хотя после твоих фраз я думаю тебе этого не понять и навернека именно ты и есть этим человеком, не знаю как после такого с тобой общаются соседи и как на тебя смотрит вся общага, задумайся...

"плюс у нього самого рильце в пушку... "

обсуждают людей только потереные люди, ты вначале посмотри на себя, в друг у тебя тоже "рильце в пушку..."

"Допустимо, СБ не зможе ходити по гуртожикам. Пий, гуляй, роби що хочеш і що далі? Так легше від цього стане? Не думаю, розвиненться ієрархія, кожен буде вважати себе богом і всьо, особливо ті, хто вже себе так веде."

что ты куриш? я не знаю на каком ты курсе и вообще попадалась ли когдата СБ-шникам, но если вспомнить хотябы что было год назад... СБ ходили по общагам, но не так часто, вымагали деньги как и сейчас, но какие были суммы тогда и какие сейчас... цены отличаются на порядок
я думаю глупо студентам брать деньги со студентов!

"А рішення щодо такх питань треба приймати не лише РТФом і однією людиною, а всіма студентами чи керівництвом факультетів, що мешкають у гуртожитку."

прости о милейшая что тебя не пригласили... если ты живешь в общежитии то могла бы поинтересоваться мнением большинства

купи себе хотя бы еще одну юбку.... вторую


27.01.2010
12. ksander () [Матеріал]
+1 за Cristiano Ronaldo )))))

27.01.2010
11. ksander () [Матеріал]
ксюшенька зайка перестань гнать на РТФ пожалуйста
с уважением вечной твой любимый Олександр

27.01.2010
10. Cristiano Ronaldo () [Матеріал]
Шановна, КСЮ!
Ми всі прекрасно розуміємо Вашу позицію! У Вас напевно є на це вагомі підстави. =)
З Ваших слів я зрозумів , що студенти РТФ - безнадійні алкоголіки, які "бухають" і курять і шумлять , а СБ - ангели-охоронці, які не дають розвинутися "ієрархії" - як Ви виразилися ))))
І чому Ви так вирішили, що студенти розділилися ? На даний момент я не бачив ні одного студента, який би був проти даного розпорядження. Якщо Ви вважаєте, що Ми, студенти, не здатні самостійно організовувати порядок - то збирайте Своїх однодумців - і починайте відстоювати права СБ!!!
Бажаю успіху!!!!!

27.01.2010
9. Ksu () [Матеріал]
Вважаю, що це абсолютно невірно. Оскільки тут є декілька сторін медалі і бачать чогось лише одну.
Я не вважаю, що особиста образа Олександра (новий начальний ДНД) не є адекватною причиною, чого днд додовбалося до СБ!
Якщо СБ не зможе входити в гуртожитки навіть по причині того, що їх викликають і шось серйозне, це справді невірно.
Уявіть ситуацію, особливо студенти РТФ: ну гульбенить кімната, сусідам не подобається, вони адекватно попросили тихше - не дойшло, викликали СБ, вони прийши і виходить вже конфлікт між студентами, що не є позитивним.
Допустимо, СБ не зможе ходити по гуртожикам. Пий, гуляй, роби що хочеш і що далі? Так легше від цього стане? Не думаю, розвиненться ієрархія, кожен буде вважати себе богом і всьо, особливо ті, хто вже себе так веде.
Щодо всяких там заяв про взятки і таке інше. Так факт цей присутній. Питання наступне: чого ж ви даєте, а потім скаржитесь? Чи не є ви винними в тому, що піймали і що святкувати тихо не вміють?
А от із-за таких ініціативних можуть постраждати зовсім невинні люди.
Я не вважаю позицию ображеної людини вірною, того шо САМ же Олександр колись був в чудових стосунках з СБ, "бухав" і таке інше, просто тепер йде розхід думок, плюс у нього самого рильце в пушку...
А рішення щодо такх питань треба приймати не лише РТФом і однією людиною, а всіма студентами чи керівництвом факультетів, що мешкають у гуртожитку.
Студенти розділилися, ніхто не хоче проблем і вигрібати після однієї людини!!!!!
Задумайтесь!

1-10 11-18
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Розділи новин
Новини студради КПІ [5]
Новини студради РТФ [36]
Новини вченої ради РТФ [4]
Деканат РТФ [5]
Життя факультету [20]
Новини профспілкового комітету [2]
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
КПИ, РТФ. Группа РТ-91 (Р-204). Выпуск 1985 г.
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостів: 1
Користувачів: 0
Міні-чат